Topondernemers ontmoeten topkok

 In Nieuws

Vijftig ondernemers en directeuren uit de regio bij elkaar bij Ratatouille Food&Wine. Allemaal toppers in hun eigen branches, samen op culinair bezoek bij Chefkok-cuisinier Jozua Jaring. De gasten kregen een Chef Experience Menu met heerlijke gerechten die als schilderijtjes op het serviesgoed werden gepresenteerd. Culinair genieten van de kunsten van de topkok en zijn team, al weer vier jaar bekroond met een Michelin ster. Maar er was meer bij deze tweede editie van het Kennemer Business Jaardiner. Het gezelschap was samengesteld op basis van de inspanningen van ondernemers en bedrijven bij tal van zakenevenementen en samenwerkingsverbanden. Winnaars, juryleden en hoofdpartners van de Haarlemse Ondernemers Prijs en van de nieuwe Participatieprijs voor werkgevers, Eventpartners van de Kennemer Business netwerkborrels en Partners van de Haarlemse Prinsjesdag lunch. Vijftig toppers uit het bedrijfsleven die samenwerken om de economie van de regio verder te brengen. Het jaardiner stimuleert die verbindingen en is tevens een bedankje voor de mooie samenwerkingen.

Het topgezelschap uit het bedrijfsleven voor Ratatouille Food&Wine, Spaarne 96, anno 1612 (foto: Judith Cappon).

Meer nieuws

Geef een reactie

*

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken