Online interviews voor ondernemers en bedrijven

 In Nieuws

Dinsdag 7 april start een serie van 20 interviews voor ondernemers en bedrijven. Live uitgezonden en daarna beschikbaar via YouTube. De interviews gaan over allerlei onderwerpen die juist ook in de huidige economische crisissituatie interessant zijn. Realistisch, maar niet elkaar (verder) de put in praten. Informatief en inspirerend. Thema’s die onder andere langs zullen komen zijn: arbeidsrecht, financiële steunmaatregelen, vastgoedrecht, ict, hrm en marketing.

De interviewserie is een initiatief van Kennemer Business zakennetwerk. Wij organiseren normaal 12 live zakenevenementen per jaar. Die mogen op dit moment natuurlijk niet. Wij willen als ondernemersnetwerk met deze interviewserie ondernemers, bedrijven en werkgevers op een andere wijze van dienst zijn. Alle interviews vinden plaats in het nieuwe studiocomplex van Pixel Universe in de Waarderpolder. Zij beschikken over professionele studio’s voor professionele opnamen en uitzendingen.

De interviews zijn van 3 april tot en met 20 mei elke dinsdag, woensdag en donderdag om 09.00 uur live en openbaar op Facebook Live. Interviewer is Kennemer Business ondernemer Rob Wieleman. De interviews worden ook gepubliceerd op het open YouTube kanaal van Kennemer Business zakennetwerk.

Foto: De initiatiefnemers van de serie Online interviews: Joren Jurgens (links), Melanie Breed en Rob Wieleman (foto: Matthijs van Doesburg, You-Top).

Meer nieuws

Geef een reactie

*

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken