“Ja, hoor, de Beach Borrel gaat door!”

 In Nieuws

De eerste zakenborrel na de zomervakanties is onze Beach Borrel. De Corona crisis maakt het niet gemakkelijk. Wel of niet toegestaan? Maximaal 100 gasten of toch meer? De nieuwste versoepeling maakt het evenement mogelijk en haalbaar, maar we moeten ons natuurlijk wel aan de Corona regels houden. Anderhalve meter afstand houden en niet staan zijn geen gemakkelijke eisen voor een ondernemersborrel. Desalniettemin geloven wij met de ondernemers van strandpaviljoen PlaZand in Zandvoort dat het een succesvolle ontmoeting kan worden.

 

Op het keuzeprogramma van deze 12-de Beach Borrel:

  • Effectief speeddaten
  • Korte podiuminterviews
  • Gemoedelijke netwerkborrel
  • Zomerse PlaZand maaltijd.

PlaZand was ook in 2012 de gastlocatie voor de Beach Borrel. Het sfeervolle strandpaviljoen is uitgebreid met nieuwe paviljoenzalen en is vóór de opening van dit seizoen op diverse punten vernieuwd. Voor het evenement geldt tijdig en vooraf aanmelden via de website (maximale capaciteit door Corona). Ondanks het heel lastige jaar, willen wij van deze borrel weer ‘de vrolijkste start van het zakenseizoen na de zomervakanties!’ maken.

Foto: PlaZand compagnon John Cornelisse (rechts) en Kennemer Business ondernemer Rob Wieleman heten de gasten nu al van harte welkom.

 

Meer nieuws

Geef een reactie

*

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken