Workshop Professioneel Netwerken

Netwerken, je moet het, je mag het, je kunt het overal, maar kun je het zelf goed genoeg? Veel zakenmensen willen en moeten hun netwerk uitbreiden en inzetten voor hun bedrijfsdoelen. In deze Workshop Netwerken worden je vaardigheden werkenderwijs verfijnd. We richten ons op live zakelijk netwerken, maar natuurlijk leggen wij ook de link met de sociale media. Let op: het is echt een workshop voor de aangemelde deelnemers, géén (open) netwerkborrel.

Praktijkgericht

Aan bod komen:

  • voorbereidingen
  • het starten van een netwerkgesprek
  • inbreken bij een netwerkgesprek van anderen
  • beëindigen van een netwerkgesprek
  • follow-up (social media, database, relatiebeheer).

De workshop is interactief (rollenspellen) en gericht op praktische vaardigheden.

Programma

08.30 – 09.00 uur: inloop met koffie/thee
09.00 – 12.00 uur: interactieve workshop (met 2 korte pauzes)
12.00 – 12.30 uur: napraten met koffie/thee

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij van aan het gehele programma (aanvang 09.00 uur stipt) deelnemen en dat zij met een open, proactieve houding mee doen.

Reacties workshopdeelnemers

De deelnemers van een vorige workshop waren erg positief. Zo werd ‘bruikbaarheid voor de eigen functie’ door de helft als goed en door de andere helft als uitstekend beoordeeld. Ook criteria als ‘het nut van rollenspellen’, ‘de interactie met andere deelnemers en trainer’ en ‘netwerkkennis/-ervaring van de trainer’ werden gemiddeld als goed beoordeeld. Meer dan de helft van deze deelnemers vindt de prijs-/kwaliteitverhouding van de workshop goed en iets minder dan de helft zelfs uitstekend. Gemiddeld rapportcijfer (volgens het schoolsysteem van 1 tot en met 10): 8,3!

Trainer

De workshop wordt gegeven door Rob Wieleman. Hij is een zeer ervaren netwerkondernemer en trainer. Hij ontwikkelt en organiseert netwerkbijeenkomsten voor opdrachtgevers, samenwerkingsevenementen en de zakenevenementen van Kennemer Business zakennetwerk. En hij heeft al vele tientallen presentaties, workshops en trainingen Live zakelijk netwerken gegeven. Zijn referentielijst is op aanvraag beschikbaar.

Aanmelden

Deelname is mogelijk voor iedereen die binnen en met het bedrijfsleven moet netwerken, zoals ondernemers en managers/professionals in functies met commerciële en relatiebeheer taken. Vooraf aanmelden en betalen is verplicht (geen vrije inloop). De deelnamekosten bedragen 95 euro (p.p. netto, all-in, exclusief BTW). Er geldt een voordeelregeling: 1 persoon kosteloze deelname per Persoonlijk lid, Bedrijfslid of Eventpartner van Kennemer Business zakennetwerk. Er geldt voor deze workshop ook een quotumregeling (zie aanmeldpagina).

Klik hier voor direct aanmelden.

Gastlocatie

Deze workshop wordt gegeven in Maak Arena, een ruimte binnen MAAK Haarlem. MAAK is een maak- en innovatiecentrum op bedrijvenpark Waarderpolder. De catering wordt verzorgd door SMAAK, leerwerkbedrijf voor jongeren. MAAK ligt aan de Oudeweg, is goed bereikbaar (ingang per auto Ir. Lelyweg) en heeft voldoende, eigen parkeergelegenheid.

Variant ‘in company’

Deze workshop wordt ook in een ‘in company’ variant aangeboden. Toegepast op één bedrijf (of organisatie) en in een besloten groep van dat bedrijf (of organisatie). Neem bij vragen en voor prijsopgave gerust en vrijblijvend contact op met Rob Wieleman via 06 46 19 58 28 of rob@wielemanbusinesscommunicatie.nl .

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze workshop?

Dan kun je je hier online aanmelden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken