Evenement

Evenement

Laatste plekken beschikbaar! (segment advocaten is helaas volgeboekt)

Meat & Greet is even simpel als doeltreffend. Tijdens een netwerkdiner bijpraten met andere ondernemers en directeuren. En misschien ook een paar nieuwe contacten leggen. Informeel, gastvrij, kleinschalig. Wij zijn te gast bij Zaamen, ontmoetingsplek voor ondernemers en bedrijven. Chefkok Michiel den Hartogh zorgt voor een smakelijk driegangendiner.

  

Finale NH Ondernemingsverkiezing

Deze Meat & Greet is een speciale editie. Na het netwerkdiner gaan wij naar de finale-avond van de Noord-Hollandse Ondernemingsverkiezing. Dit is elk jaar (met 30 finalisten en meer dan 600 gasten) een groot evenement voor ondernemers en bedrijven uit heel Noord-Holland. Met het bezoeken van dit evenement tonen wij vanuit de regio Zuid-Kennemerland onze belangstelling voor Noord-Hollandse ondernemingen. Meer informatie over deze wedstrijd is te vinden op deze website. In het programma zijn opgenomen:

 • optreden van illusionist en arts Victor Mids (bekend van het tv programma Mindf*ck)
 • optreden van Kimberley Maasdamme (halve finalist van The Voice of Holland 2018)
 • presentatie door Rens de Jong (dagvoorzitter van het jaar 2014).

  

Kleinschalig

Het netwerkdiner van Meat & Greet is bewust kleinschalig. Anders dan de open seizoensborrels (Lente, Beach en Kastanje) is het aantal gasten bij het netwerkdiner heel overzienbaar. Wij verwachten 30 ondernemers, directeuren en professionals. Door deze kleinschaligheid en de programma-opzet kunnen de gesprekken wat meer diepgang krijgen. Wij organiseren  Meat & Greet als zes jaar en het blijkt telkens weer in een behoefte te voorzien: informeel, informatief, onderhoudend en het levert gegarandeerd nieuwe contacten op.

All-in ticket

Meat & Greet is een zogeheten ticketbijeenkomst. De deelnamekosten bedragen 75 euro voor het volledige programma en voor elke gast. Dit is per persoon, netto, all-in, exclusief BTW. Inbegrepen zijn:

 • welkomstdrankje
 • netwerkdiner met drankje
 • toegangsticket Finale-avond NH Ondernemingsverkiezing
 • drankjes tijdens inloop, pauze en naborrel bij Finale-avond.

Na aanmelding ontvang je een factuur. Deelname is pas definitief na betaling van de factuur.

P.S. De Finale-avond Noord-Hollandse Ondernemingsprijs wordt niet door Kennemer Business zakennetwerk zelf georganiseerd. Wij hebben deze in het programma van deze Meat & Greet Speciale editie opgenomen (het betaalde ticket hiervoor is 1 op 1 inbegrepen in de all-in deelnameprijs voor Meat & Greet Speciale editie).

Programma

Programma

Dit is het compacte programma van Meat & Greet Speciale editie:

 • 17.00-17.30 uur: Inloop en welkomstdrankje (Zaamen)
 • 17.30-19.00 uur: Netwerkdiner (Zaamen)
 • 19.30-22.30 uur: Finale-avond Noord-Hollandse Ondernemingsverkiezing (Philharmonie).

Geen Speeddating

Dit programma wijkt wat af van de Winter editie van Meat & Greet en van de seizoensborrels (Lente, Beach, Kastanje). Zo is er bij deze Speciale editie géén (uur) Speeddating in het programma opgenomen.

Tijdig aanmelden

Meat & Greet is een bijeenkomst met één doorlopend programma voor alle gasten. Geen vrije inloop, geen open borrelbijeenkomst en niet gratis (één all-in deelnameprijs). Vooraf via deze website aanmelden en betalen is (voor elke gast) noodzakelijk. Meld je direct aan, want vol is vol!

Terugblik

Terugblik

Deze kleine fotoselectie is van

 • Meat & Greet Winter editie 2017 bij Bar & Kitchen Zocher in Haarlem
 • Meat & Greet Winter editie 2018 bij Restaurant Hout in Haarlem.

Ze geven een sfeerindruk van dit type evenement. De foto’s met gerechten zijn slechts illustratief bedoeld; deze kunnen natuurlijk per editie verschillen.

Gasten

Gasten

Wie komen er naar dit netwerkevenement? Wie al eens of meermalen gast is geweest bij de Kennemer Business evenementen, die weet het antwoord al. Wij publiceren geen gastennamen, maar kunnen wel een aantal kenmerken geven.

De gasten bij de evenementen zijn ondernemers, directeuren en andere zakelijke beslissers van vooral bedrijven (95%). Zij ondernemen in allerlei branches en beroepsgroepen, van zzp’ers tot en met dga’s van grote bedrijven, van jonge bedrijven tot en met 100-plusbedrijven. Gemiddeld is tweederde van de gasten man en een-derde vrouw. Hun bedrijven zijn gevestigd in de regio Zuid-Kennemerland, met uitlopers tot in Amsterdam, Haarlemmermeer, IJmond en de noordelijke Bollenstreek.

Bij deze Meat & Greet Speciale editie verwachten wij ongeveer 30 gasten.

Gastlocatie

Gastlocaties

De gastlocaties voor deze Meat & Greet Speciale editie zijn:

 • Zaamen, Nieuwe Gracht 3, 2011 NB Haarlem
 • Philharmonie, Lange Begijnestraat 11, 2011 HH Haarlem.

  

Eerdere gastlocaties

Wij waren in het verleden voor Meat & Greet bijeenkomsten te gast bij: Bar & Kitchen Zocher (Haarlem), Stempels  (Haarlem, 3x), Loetje (Overveen, 2x), Madame Marlie (Haarlem, 3x), Snowplanet (Velsen-Zuid, 3x), Restaurant Hout (Haarlem, 2x), Brasserie-Restaurant Seymour (Haarlem, 2x) en Restaurant Mr. & Mrs. (Haarlem).

Gastlocaties binnen het DNA

Voor de Kennemer Business evenementen zijn wij altijd te gast bij toonaangevende horecabedrijven in de regio Zuid-Kennemerland. Het is beleid om vaak te wisselen van locatie. Dat blijken onze gasten te waarderen; zij komen dan ook op locaties die zij nog niet kennen of waar zij al even niet meer zijn geweest. Het is bovendien voor de horecabedrijven interessant, want zo kunnen zij zich met hun core business en sterke verkooppunten op de zakelijke markt presenteren. And – last but not least – meerdere horecabedrijven krijgen zo de kans om een van de Kennemer Business evenementen te hosten.

Klik hieronder voor deelname aan Meat & Greet Speciale editie.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken