Evenement

Evenement

  • Meat & Greet Maart editie
  • Maandag 7 maart 2016, 15.30-19.00 uur
  • Seymour Brasserie & Bar, Haarlem

Elke ondernemer, directeur en professional moet zakelijk netwerken. Dat kan op heel veel momenten en plekken, maar hoe kies je de beste? Meat & Greet is een succesvolle manier om nieuwe businesscontacten leggen. Informeel, kleinschalig en effectief. Speeddating (na enige uitleg) en daarna een netwerketentje.

Alle gasten komen voor hetzelfde doel en hebben tijd in hun agenda’s ingeruimd. Het nuttige met het aangename combineren. Wie wil dan nou niet? Na het speeddaten gaan we aan tafel. Meat & Greet vindt altijd plaats bij gastvrije horecalocaties waar culinair en sfeervol hand in hand gaan. Het netwerkdiner maakt het mogelijk om in de tafelgesprekken wat meer de diepte in te gaan.

Meat & Greet is bewust kleinschalig. Anders dan de open seizoensborrels (Lente, Beach en Kastanje) is het aantal gasten heel overzienbaar. Door deze kleinschaligheid en de programmaopzet kunnen de gesprekken wat meer diepgang krijgen.

Programma

Programma

Het compacte programma is als volgt:

15.30-16.00 uur: inloop/ontvangst
16.00-17.00 uur: speeddating
17.00-19.00 uur: netwerketentje.

Alle gasten doen aan het volledige programma mee. Geen tussentijds binnenlopen van nieuwe gasten. De gastlocatie zorgt dat de eindtijd keurig gehaald wordt.

Netwerketentje

Het netwerketentje zal het Culinair maandmenu van gastlocatie Seymour zijn. Deze zal in de week voor het evenement via deze website bekend worden gemaakt.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen 50 euro voor het volledige programma. Dit is per persoon, netto, all-in, exclusief BTW. Inbegrepen: koffie/thee bij ontvangst, speeddating, etentje en een paar drankjes.

Terugblik

Fotoselectie van Meat & Greet Winter editie op maandag 25 januari 2016 bij Seymour Brasserie & Bar in Haarlem. De culinaire foto’s zijn illustratief; bij een volgende editie kan een ander menu gelden. Fotografie: Larissa Strating.

Gasten

Gasten

Wie komen er naar dit netwerkevenement? Wie al eens of meermalen gast is geweest bij de Kennemer Business evenementen, die weet het antwoord al. Wij publiceren geen gastennamen, maar kunnen wel een aantal kenmerken geven.

De gasten bij de evenementen zijn ondernemers, directeuren en andere zakelijke beslissers van vooral bedrijven (95%). Zij ondernemen in allerlei branches en beroepsgroepen, van zzp’ers tot en met dga’s van grote bedrijven, van jonge bedrijven tot en met 100-plusbedrijven. Gemiddeld is twee-derde van de gasten man en een-derde vrouw. Hun bedrijven zijn gevestigd in de regio Kennemerland, met uitlopers tot in Amsterdam, Hoofddorp en de noordelijke Bollenstreek.

Bij dit evenement verwachten wij minimaal 40 gasten. Zij komen onder meer uit de volgende branches en beroepsgroepen: marketing, arbeidsbemiddeling, ontwerp, industrie, advocatuur, bankdiensten, horeca, communicatie, sport, coaching, vastgoed, ict en trainingen.

Gastlocatie

Gastlocatie

Voor deze Maart editie van Meat & Greet zijn we (net als bij de Winter editie op 25 januari jl.) te gast bij Seymour Brasserie & Bar. Seymour zit op de hoek van de Lange Veerstraat en de Korte Veerstraat in het centrum van Haarlem. Het hoekpand waar ooit in 1899 een warenhuis opende is tegenwoordig Rijksmonument.

Seymour wil de Parijse grandeur van destijds uitstralen door de combinatie van een prachtige, Franse bar, industriële lampen, een authentieke houten trap, marmeren tafels en een gedecoreerd plafond.

Eerder werden Meat & Greet bijeenkomsten georganiseerd bij Stempels in Haarlem (3x), Loetje in Overveen (2x), Madame Marlie in Haarlem (3x), Snowplanet in Velsen-Zuid (3x), Restaurant Hout in Haarlem en Restaurant Mr. & Mrs in Haarlem.

Meat & Greet Maart editie is een ticket- bijeenkomst. Wil je graag deelnemen?         Dan kun je je hier direct aanmelden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken