Evenement

Vrolijke voorjaarsborrel

De Lente Borrel is de vrolijke voorjaarsborrel voor ondernemers, directeuren en professionals van bedrijven in de regio. In een gemoedelijke sfeer bijpraten met bekenden en kennismaken met onbekenden. De Lente Borrel is open en kosteloos toegankelijk voor zakenmensen. Een ticket is niet van toepassing. Wel is het noodzakelijk om je vooraf via deze website aan te melden. Bij de vorige edities van de Lente Borrel kwamen 120 tot 140 gasten uit het regionale bedrijfsleven. Voor deze editie van de Lente Borrel zijn wij te gast in de vernieuwde lunch- en evenementenlocatie Brouwerskolkje van ondernemer Bas Dortmundt.

 

Extra opties

Het nuttige met het aangename combineren. Wie wil dat nou niet? Wie wil, kan de borrel (tussen 17.00 en 19.30 uur) uitbreiden met:

 • Speeddating (16.00-17.00 uur, dus een uur vòòr de borrel)
 • BBQ Buffet (tussen 18.00 en 19.00 uur, dus tijdens de borrel).

Voel je niet verplicht, maar maak er gebruik van als je kunt en wilt. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 

Seizoensborrels

De Lente Borrel is een van de drie open seizoensborrels van Kennemer Business zakennetwerk. Naast de Lente Borrel zijn dat

 • de Beach Borrel op de laatste maandag van augustus bij een strandpaviljoen in Zandvoort of Bloemendaal
 • de Kastanje Borrel op de derde maandag van november bij een horecabedrijf in de regio Haarlem.

Wij zijn voor onze zakenevenementen altijd met veel plezier te gast bij prachtige horecalocaties in deze regio. Representatieve gastlocaties met een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding en (ook) heel geschikt voor zakelijke ontvangsten. Altijd gericht op business-to-business netwerken in een gemoedelijke sfeer.

Voordelen leden en partners

Wie lid of partner van Kennemer Business zakennetwerk is, die heeft concrete voordelen. Klik hier voor de flyer Talking Toasting Tasting met een handig voordelenoverzicht. Klik hier voor aanmelden als lid of partner.

Wie uiterlijk vrijdag 7 juni 2019, 12.00 uur lid of partner wordt, die kan direct al voor deze Lente Borrel gebruik maken van die voordelen.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

 • vanaf 15.30 uur: ontvangst gasten Speeddating
 • 16.00-17.00 uur: Speeddating (optie)
 • vanaf 16.30 uur: ontvangst gasten Borrel
 • 17.00-19.30 uur: open Lente Borrel
 • 18.00-19.00 uur: BBQ Buffet (optie).

Na ontvangst bij onze hostessbalie word je een welkomstdrankje aangeboden. Overige drankjes zijn voor eigen rekening (o.b.v. pinbetaling aan de bar).

 

Speeddating

Deelname aan Speeddating is een optie. Wie dit wil, geeft dit bij de aanmelding door. Speeddating gebeurt onder begeleiding van Kennemer Business netwerkondernemer Rob Wieleman. In een uur tijd kun je tot maximaal 16 nieuwe businesscontacten opdoen. Nodig zijn:

 • op tijd aanwezig zijn (start 16.00 uur sharp)
 • voldoende visitekaartjes meenemen (flyers, monsters, brochures, give-aways, e.d. zijn niet toegestaan)
 • een zakelijk open netwerkhouding (interesse in andermans verhaal)
 • een voorbereide elevator pitch van jezelf in 1 minuut (wie ben je? wat doe je? wat bied je een ander? waar ben je in geïnteresseerd?).

 

BBQ Buffet

Deelname aan het BBQ Buffet is een optie, dus alleen voor de gasten die dit opgeven bij de aanmelding. Uit ervaring weten wij dat minimaal de helft aan het aantal gasten aan het Buffet deelneemt. Wij kunnen dit van harte aanbevelen, gezien de gemoedelijke sfeer van het evenement en de prima prijs-/kwaliteitsverhouding. Aanmelden voor het BBQ Buffet kan tot en met vrijdag 8 juni, 17.00 uur.

Eventpartners

Dit zijn de eventpartners van dit netwerkevenement. Zij maken de Lente Borrel mede mogelijk. Wij bevelen hen van harte aan voor uw business. (in willekeurige volgorde)

Fotocollage

Foto-impressie van eerdere edities van de Lente Borrel.

Partnervoordelen

Voordelen voor leden en partners

Dit evenement is een open Kennemer Business netwerkevenement: open  toegang voor de zakelijke doelgroep (wel aanmelden) en geen toegangsticket nodig. Leden en partners van Kennemer Business zakennetwerk hebben concrete voordelen:

 • Persoonlijke leden (zzp-ondernemers): 1 persoon kosteloze deelname aan Speeddating en BBQ Buffet (t.w.v. 1 x 2 x 30 euro = 60 euro)
 • Bedrijfsleden (mkb-bedrijven): 2 personen kosteloze deelname aan Speeddating en BBQ Buffet (t.w.v. 2 x 2 x 30 euro = 120 euro)
 • Eventpartners (ondernemers en bedrijven, ongeacht bedrijfsgroottte): 3 personen  kosteloze deelname aan Speeddating en BBQ Buffet (t.w.v. 3 x 2 x 30 euro = 180 euro).

Voor iedereen geldt: mits tijdig aangemeld voor Speeddating en/of BBQ Buffet (i.v.m. organisatie en cateringinkoop). Klik hier voor de flyer Talking Toasting Tasting met een handig voordelenoverzicht. Klik hier voor aanmelden als lid of partner.

Wie uiterlijk vrijdag 8 juni lid of partner wordt, die kan direct al voor de Lente Borrel gebruik maken van die voordelen.

 

Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn bij deze Lenteborrel? Dan kunt u zich hier online aanmelden.

Gastlocatie

We zijn voor deze Lente Borrel te gast bij Brouwerskolkje Exclusief in Overveen. Dit is een heel bekende horecalocatie. Recent is de in onze regio bekende ondernemer Bas Dortmundt de nieuwe exploitant geworden. Hij heeft het concept gewijzigd van restaurant naar locatie voor lunches en (particuliere, zakelijke en openbare)  evenementen en er is het nodige geïnvesteerd. Dit biedt in combinatie met de prachtige ligging in het groene hart van Overveen een uitstekende gastlocatie voor de zakenmensen bij de Lente Borrel.

  

Shuttlebus Tetterode – Brouwerskolkje

Let op! Bij Brouwerskolkje kan nauwelijks met de auto geparkeerd worden. Daarom de volgende oplossingen:

 • Kom zo veel mogelijk met fiets, scooter, carpooling, brengen/halen in privékring of taxi.
 • In geval van autovervoer, laat je dan afzetten/ophalen bij de ingang van Brouwerskolkje, Brouwerskolkweg 5, 2051 ED Overveen (let goed op het doorgaande verkeer!).
 • Parkeren bij Tetterode Sportcomplex. Tussen Tetterode en Brouwerskolkje rijdt een shuttlebusje (Mercedes Benz V-Klasse van Biemond & Van Wijk met onze chauffeuse).

De shuttlebusje rijdt tussen 15.30 en 20.00 uur continue heen en weer. Bij piekdrukte (met name tussen 16.45 en 17.30 uur) vragen wij begrip voor een korte wachttijd voor de shuttlebus.

 

Eerdere gastlocaties

In de afgelopen jaren was de Lente Borrel karavaan te gast bij Beeckesteijn in Velsen-Zuid (2015), Landgoed Duinlust in Overveen (2016) en Zocherlounge in Bloemendaal (2017). Stuk voor stuk unieke en gastvrije locaties voor zakelijke bijeenkomsten. Het hoort bij het DNA van Kennemer Business zakennetwerk om per evenement een uitstekende gastlocatie te contracteren. Belangstelling om een keer gastlocatie voor zakelijk Kennemerland te zijn? Neem direct contact op met Rob Wieleman (06 46 19 58 28 of rob@kennemerbusiness.nl).

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken