Event

Evenement

Lente Borrel bij Zocher Bar & Kitchen

De Lente Borrel is een vrolijke voorjaarsborrel voor zakenmensen. Altijd op een mooie gastlocatie. Mooi gepland tussen de voorjaarsweekenden en de zomervakanties. En altijd goed gezelschap van collega-ondernemers. Bijpraten met bekenden en kennismaken met nieuwe relaties. Deze editie zijn wij te gast bij Zocher Bar & Kitchen, Haarlem.

 

Editie 2020

 • Datum: dinsdag 12 mei 2020
 • Tijden: 15.30 – 19.30 uur (zie programma)
 • Locatie: Zocher Bar & Kitchen, Haarlem

 

Top 3 Kennemer Business tips

Tijdens deze Lente Borrel worden drie korte tips gegeven. We hebben ingepland:

 1. Beursvloer Haarlem (Marijke Aukema en Petra Jenz, Bedrijf & Samenleving Haarlem e.o.)
 2. Vastgoedrecht (Claudia van Meurs – Janssens, Köster Advocaten)
 3. Actueel nieuws zakenevenementen en zakennetwerk (Rob Wieleman).

Bij vertrek ontvangen elke gast een gastentassen met informatie en ook de lente-editie van zakenglossy HRLM-Z.

 

 

Programma

Programma

Het programma van de Lente Borrel is compact en helder. Het biedt volop netwerkmogelijkheden, zowel tijdens Speeddating als tijdens de Lente Borrel zelf. Netwerken moet niet, maar mag. Alles in een gemoedelijke voorjaarssfeer.

Het programma is als volgt:

 • Vanaf 15.30 uur: Ontvangst deelnemers Speeddating
 • 16.00-17.00 uur: Speeddating (deelname optie)
 • Vanaf 16.30 uur: Ontvangst gasten Lente Borrel
 • 17.00-19.30 uur: Lente Borrel (vrije toegang voor zakenmensen)
 • NIEUW 17.50 uur: Top 3 Kennemer Business tips met o.a.
 • Mini-boekpresentatie door Jeltje de Vries (De Vries Van Stockum Boeken)
 • Lancering allereerste nummer van de Haarlemse zakenglossy HRLM-Z
 • 18.00-19.00 uur: Buffet (deelname optie).

Toegang

Het evenement is bedoeld voor zakenmensen. Deelname aan een of meer programmaonderdelen is op basis van voorafgaande aanmelding via deze website. De Lente Borrel zelf (het hoofdprogramma van dit evenement) biedt vrije toegang voor zakenmensen (geen ticketprijs). Klik hier voor aanmelden en meer informatie over kosten.

Speeddating

Het programmaonderdeel Speeddating biedt je concreet nieuwe businesscontacten. Door de heldere formule, de strakke tijdsindeling en de begeleiding kun je effectief netwerken. Het levert je in één klokuur (16.00-17.00 uur) zo mogelijk zelfs 16 visitekaartjes van nieuwe contacten op. En na dat uur Speeddating kun je tijdens de Borrel met die nieuwe contacten uitgebreider kennismaken. Of je gaat juist borrelend bijpraten met bestaande relaties en kennis maken met andere zakenmensen. Let op, Speeddating is een facultatief onderdeel van het evenement (30 euro per persoon). Je kunt hier aan mee doen, als je kunt en wilt, maar je kunt ook gewoon vanaf 17.00 uur naar de Lente Borrel komen.

Lente Borrel

Het hoofdprogramma van het evenement is de Lente Borrel zelf. In een vriendelijke, vrolijke sfeer bijpraten met bekenden en kennis maken met nieuwe contacten. Voor de Lente Borrel geldt geen toegangsprijs. Je krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Zocher Buffet

De gasten van de Lente Borrel kunnen gebruik maken van een Zocher Buffet. Het is een optie voor wie dit wil. Wel altijd vooraf en tijdig even aanmelden. De prijs hiervoor is 30 euro p.p. Voor Persoonlijke leden, Bedrijfsleden en Eventpartners van Kennemer Business zakennetwerk gelden voordelen (1 resp. 2 resp. 3 personen kosteloze buffet-deelname). De samenstelling van het Zocher Buffet zal nog bekend worden gemaakt.

Gastlocatie

Gastlocatie

De gastlocatie van de 2019-editie van de Lente Borrel was Parnassia aan Zee in Bloemendaal aan zee. Dit strandpaviljoen heeft een lange historie en heeft een unieke, eigen ligging. Recent is het paviljoen van eigenaar gewisseld en gemoderniseerd. Het paviljoen is zowel voor particulier als voor zakelijk gebruik geschikt. Het beschikt over een behoorlijke capaciteit op de terrassen en het heeft binnen tal van restaurantplekken en zalen voor trainingen, vergaderingen en feesten. Parnassia is een zogeheten jaarrond-exploitatie: het gehele jaar geopend. Kortom, een ideale gastlocatie voor zakenmensen tijdens een vol zakenseizoen.

Adres:
Parnassiaweg 1
2051 EA Overveen (Bloemendaal aan zee)

Parnassia aan zee is bereikbaar via de Zeeweg (van Overveen/Bloemendaal naar Bloemendaal aan zee). Na camping De Lakens de toegangsweg Parnassiaweg nemen. Helemaal door de duinenpartij rijden naar het strandpaviljoen. Er is daar ruim voldoende (betaalde) parkeercapaciteit. Vergeet niet vòòr vertrek de parkeerkaart in de automaat te voldoen.

Terugblik 2019

Terugblik editie 2019

Dit is de fotoserie van de Lente Borrel 2019 bij Parnassia aan zee in Bloemendaal aan zee. Fotografie: Adam van Noort. Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl

Terugblik 2018

Terugblik editie 2018

Dit is de fotoserie van de Lente Borrel 2018 bij Brouwerskolkje Exclusief in Overveen. Fotografie: Adam van Noort. Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl

Partners

Partners

Dit zijn de partners die het evenement Lente Borrel 2019 mede mogelijk maken. Wij bevelen hen van harte aan voor jouw zakelijke inkoop en inhuur. Klik op elk van de bedrijfslogo’s voor meer informatie. Elke partner is ook vertegenwoordigd tijdens het evenement. Wij brengen je graag met hen in contact.

Eventpartners

Maatschappelijke partners

Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn bij deze Lente Borrel? Dan kunt u zich hier online aanmelden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken