Event

Evenement

Altijd meer dan 100 gasten uit het regionale bedrijfsleven

Sfeervolle zakenborrel vlak vóór de drukke decembermaand!

De vrolijke najaarsborrel voor zakenmensen. Bijpraten met bekenden en kennismaken met onbekenden. Een van de drie open seizoensborrels van Kennemer Business zakennetwerk. Voor ondernemers, directeuren en professionals van bedrijven in de regio. Altijd in een representatieve evenementengelegenheid in de regio.

Combineren

Het nuttige met het aangename combineren. Wie wil dat nou niet? Voor de liefhebbers is de Kastanje Borrel uit te breiden met Speeddating en/of Buffet. Voel je niet verplicht, maar maak er gebruik van als je kunt en wilt.

Programma

Programma

Het programma van de Kastanje Borrel is compact en helder. Het biedt volop netwerkmogelijkheden, zowel tijdens Speeddating als tijdens de Kastanje Borrel zelf. Netwerken moet niet, maar mag. Alles in een gemoedelijke herfstsfeer.

Het programma is als volgt:

 • Vanaf 15.30 uur: Ontvangst deelnemers Speeddating
 • 16.00-17.00 uur: Speeddating (deelname optie)
 • Vanaf 16.30 uur: Ontvangst gasten Kastanje Borrel
 • 17.00-19.30 uur: Kastanje Borrel (vrije toegang voor zakenmensen)
 • Nieuw 17:50 uur: Top 3 Kennemer Business tips
 • 18.00-19.00 uur: Buffet (deelname optie).

Kastanje Borrel

Het hoofdprogramma van het evenement is de Kastanje Borrel zelf. In een vriendelijke, vrolijke sfeer bijpraten met bekenden en kennis maken met nieuwe contacten. Voor de Kastanje Borrel geldt geen toegangsprijs. Je krijgt een welkomstdrankje aangeboden namens de eventpartners. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Speeddating

Het programmaonderdeel Speeddating bied je concreet nieuwe businesscontacten. Door de heldere formule, de strakke tijdsindeling en de begeleiding kun je effectief netwerken. Het levert je in één klokuur (16.00-17.00 uur) visitekaartjes van maximaal 16 nieuwe contacten op. En na dat uur Speeddating kun je tijdens de Kastanje Borrel met die nieuwe contacten uitgebreider kennismaken. Of je gaat juist borrelend bijpraten met bestaande relaties en kennis maken met andere zakenmensen. Let op, Speeddating is een facultatief onderdeel van het evenement. Het wordt aangeboden voor 30 euro p.p., maar er zijn mooie voordelen voor Persoonlijke leden (1 gast kosteloos), Bedrijfsleden (2 gasten kosteloos) en Eventpartners (3 gasten kosteloos). Je kunt hier aan mee doen, als je kunt en wilt, maar je kunt ook gewoon vanaf 17.00 uur naar de Kastanje Borrel komen.

Buffet

De gasten van de Kastanje Borrel kunnen gebruik maken van het Buffet. Villa Westend biedt een heerlijk, Spaans buffet aan. Dit is een indicatie van de samenstelling:

Koude gerechten

 • Focaccia – olijven tapenade – aioli
 • Geroosterd stokbrood met tomaat en knoflook
 • Tonijnsalade – gekookt eitje – paprika – haricots vert – rode ui
 • Salade Caprese  – mozzarella – pomodorie tomaat – basilicum olie – aceto balsamico
 • Serano ham –  zongedroogde tomaat – olijven – crostini

Warme gerechten

 • Paella van vis en schaal en schelpdieren
 • Paella van kip
 • Pasta met bospaddenstoelen en parmezaan
 • Gestoofde iberico koontjes
 • Albondigas
 • Aubergine compote
 • Gratin van aardappel, zongedroogde tomaat en basilicum

Deelnemen aan dit Buffet is een optie voor wie dit wil. Kosten: 30 euro per persoon. Voordeelregeling voor Persoonlijke leden, Bedrijfsleden en Eventpartners van toepassing. Hier aanmelden. Al aangemeld voor de Borrel, maar nog niet voor het Buffet en/of Speeddating, stuur een mail naar info@kennemerbusiness.nl De foto’s zijn van vorige buffetten; afwijkingen voorbehouden.

Toegang

Het evenement is bedoeld voor zakenmensen. Deelname aan een of meer programmaonderdelen is op basis van voorafgaande aanmelding via deze website. De Kastanje Borrel zelf (het hoofdprogramma van dit evenement) biedt vrije toegang voor zakenmensen (geen ticketprijs). Klik hier voor aanmelden en meer informatie over kosten.

Terugblik 2019

Terugblik editie 2019

Dit is de fotoserie van de Kastanje Borrel editie 2019 bij Villa Westend in Velserbroek. Fotografie: Adam van Noort. Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl

Terugblik 2018

Terugblik editie 2018

Dit is de fotoserie van de Kastanje Borrel editie 2018 bij Birdy’s Bar van Van der Valk Hotel Haarlem in Haarlem. Fotografie: Adam van Noort. Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl

Terugblik 2017

Terugblik editie 2017

Dit is de fotoserie van de Kastanje Borrel editie 2017  bij Ondernemers Terminal BakkeRij in Haarlem. Fotografie: Adam van Noort. Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl

Partners

Partners

Dit zijn de bedrijven en ondernemers die deze Kastanje Borrel mede mogelijk maken. Het welkomstdrankje wordt namens hen aangeboden. Wij bedanken hen voor hun bijdragen. En wij bevelen hen van harte aan.

Eventpartners

Maatschappelijke partners

Gasten

Gasten

Wie komen er naar dit najaars-netwerkevenement? Wie al eens of meermalen gast is geweest bij de Kastanje Borrel, die weet het antwoord al.  Wij publiceren geen gastennamen, maar kunnen wel een aantal kenmerken geven.

De gasten zijn ondernemers, directeuren en andere zakelijke beslissers van vooral bedrijven (95%). Zij ondernemen in allerlei branches en beroepsgroepen, van zzp’ers tot en met dga’s van grote bedrijven, van jonge bedrijven tot en met 100-plusbedrijven. Gemiddeld is twee-derde van de gasten man en een-derde vrouw. Hun bedrijven zijn vooral gevestigd in de regio Zuid-Kennemerland, aangevuld vanuit de regio’s IJmond, Haarlemmermeer en Amsterdam.

Aan dit evenement nemen altijd meer dan100 gasten deel. Hieronder volgt nog een kleine, willekeurige fotoselectie van gasten van eerdere Kennemer Business seizoensborrels.

Gastlocatie

De gastlocatie van de Kastanje Borrel op maandag 18 november 2019 is Villa Westend. Dit is een unieke evenementenlocatie aan de rand van Haarlem. In hun ruime lichte pand is het mogelijk om tot 800 personen te faciliteren. Buiten op hun privéstrand zijn de mogelijkheden eindeloos en is de capaciteit maximaal 3000 personen.

Adres
Westlaan 41
1991 AL Velserbroek
Navigatieadres: Vergierdeweg 275, Haarlem (vanaf hier borden volgen Villa Westend)


Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn bij deze Kastanje Borrel? Dan kun je je hier online aanmelden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken