Event

Evenement

Beach Borrel (geannuleerd wegens Corona)

De zomerborrel van Kennemer Business zakennetwerk biedt alles waar je de zomer mee wilt verlengen, wetende dat het hard werken is in alle bedrijven. Zon, strand, misschien een vakantiestemming en een gastvrij strandpaviljoen. Deze entourage en met een zomerbiertje of licht wijntje in de hand worden de beste relaties met andere zakenmensen onderhouden. De gemoedelijkheid en de diversiteit van gasten waar Kennemer Business om bekend staat, maken de Beach Borrel tot een gewaardeerde zakenbijeenkomst van en voor de regio. Deze keer zijn we van harte welkom bij PlaZand, Zandvoort aan zee.

  

Editie 2020

 • Datum: maandag 31 augustus 2020
 • Tijden: 15.30 – 20.00 uur (zie programma)
 • Locatie: PlaZand, Zandvoort aan zee

 

Corona spelregels

Onder de actuele Corona regelgeving en RIVM-adviezen mogen wij dit evenement organiseren. Maar natuurlijk moeten wij allemaal (horecalocatie, organisator en elke gast) die regels en adviezen kennen en nakomen. De belangrijkste zijn:

 • Thuis blijven bij klachten (check de RIVM-omschrijving) en extra alertheid voor risicogroepen (check de specifieke RIVM-adviezen).
 • Virusverspreiding voorkomen (waaronder: 1,5 meter afstand houden, geen fysiek contact, verplicht zitten binnen en buiten, handen regelmatig reinigen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog, papieren zakdoekjes gebruiken, etc.).

Wij vragen er in deze Corona tijden begrip voor dat wij deze spelregels strak hanteren (vooraf en tijdens het evenement). Niemand mag en wil het virus oplopen of verspreiden . Wij willen het evenement verantwoord kunnen organiseren en niemand wil boetes (390 per persoon en 4.000 per bedrijf). Laten we samen werken aan de gemoedelijke sfeer die er altijd is bij deze seizoensborrels voor ondernemers.

De vrolijkste start van het nieuwe zakenseizoen na de zomervakanties!

2020 is bepaald een heel bijzonder en lastig jaar. Het hele jaar zal in het teken staan van de gezondheidsrisico’s door het Corona virus en de economische gevolgen hiervan. Veel ondernemers en bedrijven maken een heel lastige tijd door en moeten heel hard werken om met hun bedrijven te overleven. Maar juist in deze tijd kan de Beach Borrel helpen bij zakelijk netwerken, bij het delen van zorgen en kansen en het simpelweg collegiaal even ontspannen met een drankje en hapje. Daarom willen wij de slogan van de Beach Borrel ook dit jaar niet inruilen.

Programma

Programma

Het programma van de Beach Borrel is compact en helder. Het biedt volop netwerkmogelijkheden, zowel tijdens Speeddating als tijdens de Borrel zelf. Netwerken moet niet, maar mag. Alles in een gemoedelijke zomersfeer.

Het programma is als volgt:

 • Vanaf 15.30 uur: Ontvangst deelnemers Speeddating
 • 16.00-17.00 uur: Speeddating (deelname optie)
 • Vanaf 16.30 uur: Ontvangst gasten Beach Borrel
 • 17.00-20.00 uur: Beach Borrel
 • Nieuw 17:50 uur: Korte podiuminterviews
 • 18.00-19.00 uur: PlaZand maaltijd (deelname optie).

Speeddating

Het programmaonderdeel Speeddating biedt je concreet nieuwe businesscontacten. Door de heldere formule, de strakke tijdsindeling en de begeleiding kun je effectief netwerken. Het levert je in één klokuur (16.00-17.00 uur) zo mogelijk zelfs 16 visitekaartjes van nieuwe contacten op. En na dat uur Speeddating kun je tijdens de Borrel met die nieuwe contacten uitgebreider kennismaken. Of je gaat juist borrelend bijpraten met bestaande relaties en kennis maken met andere zakenmensen. Let op, Speeddating is een facultatief onderdeel van het evenement (30 euro per persoon). Je kunt hier aan mee doen, als je kunt en wilt, maar je kunt ook gewoon vanaf 17.00 uur naar de Beach Borrel komen.

Beach Borrel

Het hoofdprogramma van het evenement is de Beach Borrel zelf. In een vriendelijke, vrolijke sfeer bijpraten met bekenden en kennis maken met nieuwe contacten. Voor de Beach Borrel geldt geen toegangsprijs. Je krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

PlaZand maaltijd

De gasten van de Beach Borrel kunnen gebruik maken van de PlaZand maaltijd. Het is een optie voor wie dit wil. Wel altijd vooraf even aanmelden. De prijs hiervoor is 30 euro p.p. Voor Persoonlijke leden, Bedrijfsleden en Eventpartners van Kennemer Business zakennetwerk gelden voordelen (1 resp. 2 resp. 3 personen kosteloze deelname). Het is verstandig direct bij de aanmelding deelname aan de maaltijd door te geven. Vlak voor en op de dag van de Beach Borrel kunnen wij helaas geen deelname garanderen. Inhoud en vorm van de maaltijd worden (ook i.v.m. Corona spelregels) nog uitgewerkt.

Terugblik 2019

Terugblik editie 2019

Dit is de fotoserie van de Beach Borrel editie 2019 bij Vooges Strand in Zandvoort aan Zee. Fotografie: Linda Llambias. Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl

Terugblik 2018

Terugblik editie 2018

Dit is de fotoserie van de Beach Borrel editie 2019 bij Parnassia aan Zee, Bloemendaal aan zee. Fotografie: Adam van Noort. Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl

Terugblik 2017

Terugblik editie 2017

Dit is de fotoserie van de Beach Borrel editie 2017 bij bij Tijn Akersloot, Zandvoort aan zee. Fotografie: Noortje Dalhuijsen.Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl 

Partners

Partners

Dit zijn de partners die het evenement Beach Borrel 2020 mede mogelijk maken. Wij bevelen hen van harte aan voor jouw zakelijke inkoop en inhuur. Klik op elk van de bedrijfslogo´s voor meer informatie. Elke partner is ook vertegenwoordigd tijdens het evenement. Wij brengen je graag met hen in contact.

Eventpartners

Maatschappelijke partners

Gasten

Gastenreacties

Dit zijn een paar reacties van gasten van de Beach Borrel.

 • “Ik vind dat jullie een mooi netwerk hebben en overweeg serieus me aan te melden. Ik kwam echt met zoveel energie thuis maandag, echt mooi! Dank voor de organisatie.” Martine Cornet, ING Online.
 • “Een mooie start van het zakenseizoen bij de Kennemer Business Beachborrel afgelopen maandag.” Herman Opmeer van Opmeer PR & Communicatie“
 • “Het was weer gezellig met de collega’s.” Nicole Boumans, BOP Architecten
 • “Weer geslaagd!” Kim Aukema, Haarlemse Muggen en Oog voor Stijl
 • “Dankjewel. Was top. Goede BBQ, prima locatie en goed gezelschap. Dank voor de organisatie.” Michel Leijen, Het Frankrijk Huis
 • “Ik vond het erg gezellig weer bij jullie.” Bas Dortmundt, Exclusevents en Levensgenieters
 • “Wat een prachtige foto’s maakt die vrouw!” Anita Sanders, Anita Sanders Coaching (over fotograaf Noortje Dalhuijsen die de fotoserie maakte)
 • “Het was mij een aangenaam genoegen. Mooie gesprekken en super goed georganiseerd. Mijn dank is nogmaals super groot voor de service. Het was top!” Mika Stam – Van Vonderen van Mika Kunst“
 • “Het was weer een mooi event!”  Floris Hurts van Business Revelopment
 • “Was weer even gezellig!” Dani van Leeuwen van 50+ Wijzer en Lijf & Gezondheid
 • “Ik vind de borrels leuk. De organisatie is natuurlijk ook hartstikke goed!” Juliëtte van der Hulst van De Juul
 • “Heel veel dank voor de uitnodiging en de goed georganiseerde borrel. Veel mooie (nieuwe) contacten opgedaan.” Suzanne Kakkos van Haarlem Convention Bureau.

Gasten

Wie kwamen er naar dit zomerse netwerkevenement? Wie al eens of meermalen gast is geweest bij de Beach Borrel, die weet het antwoord al.  Wij publiceren geen gastennamen, maar kunnen wel een aantal kenmerken geven.

De gasten zijn ondernemers, directeuren en andere zakelijke beslissers van vooral bedrijven (95%). Zij ondernemen in allerlei branches en beroepsgroepen, van zzp’ers tot en met dga’s van grote bedrijven, van jonge bedrijven tot en met 100-plusbedrijven. Gemiddeld is twee-derde van de gasten man en een-derde vrouw. Hun bedrijven zijn gevestigd in de regio Kennemerland, met uitlopers tot in Amsterdam, Hoofddorp en de noordelijke Bollenstreek.

Geen toegang

Wij wijzen verkopers, intermediairs en adviseurs van gezondheidsproducten (ook ondernemers in dit segment) er op dat zij niet worden toegelaten tot de Kennemer Business zakenevenementen. Dat geldt voor alle gasten in dit segment, ongeacht of ze vooraf zich aanmelden of spontaan komen en ongeacht of ze zelf als gast komen of als introducé met een gast mee komen. Voor vragen of een toelichting, neem tijdig, vooraf contact op met Rob Wieleman (rob@kennemerbusiness.nl en 06 46 19 58 28).

Hieronder een kleine fotoselectie van de gasten van eerdere edities van de Beach Borrel.

Gastlocatie

Gastlocatie

De gastlocatie van de 2020-editie van de Beach Borrel is  PlaZand, Zandvoort aan zee.

Adres:
Strandpaviljoen 17 (Strandafgang de Favauge)
2042 TV, Zandvoort

Voor zomerevenement Beach Borrel waren wij eerder te gast bij: Mango’s Beachbar (2009 en 2010), Republiek (2011), PlaZand (2012), Rapa Nui (2013 en 2014), Tijn Akersloot (2015 en 2017), San Blas (2016), Parnassia (2018) en Vooges Strand (2019).

Aanmelden

Wil je als gast deelnemen aan deze Beach Borrel? Meld je dan hier direct aan.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken