Partners

Evenement

Open netwerkborrel van en voor ondernemers.

 • Datum: maandag 26 augustus 2019
 • Tijden: 15.30 – 20.00 uur (zie programma)
 • Locatie: Vooges Strand Zandvoort aan zee
 • Foto’s van de Beach Borrel 2018 (jubileumeditie) zien? Klik hier.

Positiviteit

De Beach Borrel is bedoeld als positiviteits-borrel van en voor ondernemers. Gestart in 2009 door een groep ondernemers die meer economische samenwerking nastreefden. Dit wordt dus alweer de elfde editie. Ontmoet interessante ondernemers  in deze zomerse sfeer!

De vrolijkste start van het nieuwe zakenseizoen na de zomervakanties!

Zo praten zakenmensen in de wandelgangen over de Kennemer Business Beach Borrel. Natuurlijk is het een zakelijke netwerkborrel. Maar de combinatie van het seizoensmoment (altijd de laatste maandag van augustus), de prachtige strandlocatie en de gemoedelijke sfeer maakt de Beach Borrel tot een uniek, sfeervol evenement voor de regio Kennemerland.

uitnodiging-beach-borrel-2019-alleen-voorzijde-lrsocialdef23-05-19

Programma

Programma

Het programma van de Beach Borrel is compact en helder. Het biedt volop netwerkmogelijkheden, zowel tijdens Speeddating als tijdens de Beach Borrel zelf. Netwerken moet niet, maar mag. Alles in een gemoedelijke zomersfeer.

Het programma is als volgt:

 • Vanaf 15.30 uur: Ontvangst deelnemers Speeddating
 • 16.00-17.00 uur: Speeddating (deelname optie)
 • Vanaf 16.30 uur: Ontvangst gasten Beach Borrel
 • 17.00-20.00 uur: Beach Borrel (vrije toegang voor zakenmensen)
 • Nieuw 17:50 uur: Top 3 Kennemer Business tips
 • 18.00-19.00 uur: BBQ Buffet (deelname optie).

Toegang

Het evenement is bedoeld voor zakenmensen. Deelname aan een of meer programmaonderdelen is op basis van voorafgaande aanmelding via deze website. De Beach Borrel zelf (het hoofdprogramma van dit evenement) biedt vrije toegang voor zakenmensen (geen ticketprijs). Klik hier voor aanmelden en meer informatie over kosten.

Speeddating

Het programmaonderdeel Speeddating biedt je concreet nieuwe businesscontacten. Door de heldere formule, de strakke tijdsindeling en de begeleiding kun je effectief netwerken. Het levert je in één klokuur (16.00-17.00 uur) zo mogelijk zelfs 16 visitekaartjes van nieuwe contacten op. En na dat uur Speeddating kun je tijdens de Borrel met die nieuwe contacten uitgebreider kennismaken. Of je gaat juist borrelend bijpraten met bestaande relaties en kennis maken met andere zakenmensen. Let op, Speeddating is een facultatief onderdeel van het evenement (30 euro per persoon). Je kunt hier aan mee doen, als je kunt en wilt, maar je kunt ook gewoon vanaf 17.00 uur naar de Beach Borrel komen.

Beach Borrel

Het hoofdprogramma van het evenement is de Beach Borrel zelf. In een vriendelijke, vrolijke sfeer bijpraten met bekenden en kennis maken met nieuwe contacten. Voor de Beach Borrel geldt geen toegangsprijs. Je krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Vooges Buffet

De gasten van de Beach Borrel kunnen gebruik maken van een Vooges Buffet. Het is een optie voor wie dit wil. Wel altijd vooraf even aanmelden. De prijs hiervoor is 30 euro p.p. Voor Persoonlijke leden, Bedrijfsleden en Eventpartners van Kennemer Business zakennetwerk gelden voordelen (1 resp. 2 resp. 3 personen kosteloze buffet-deelname).

Buffet:

Wordt nog bekend gemaakt

Aanmelden voor het Buffet is onder voorbehoud van volboeking. Nabestellingen via e-mail naar: info@kennemerbusiness.nl.

Terugblik 2018

Terugblik

Dit is de fotoserie van de Beach Borrel 2018 bij Parnassia aan Zee, Bloemendaal aan zee. Fotografie: Adam van Noort.

Terugblik 2017

Terugblik

Dit is de complete fotoserie (86 foto’s) van de Beach Borrel 2017 bij Tijn Akersloot, Zandvoort aan zee. Fotografie: Noortje Dalhuijsen.

Partners

Partners

Dit zijn de partners die het evenement Beach Borrel 2018 mede mogelijk maken. Wij bevelen hen van harte aan voor jouw zakelijke inkoop en inhuur. Klik op elk van de bedrijfslogo´s voor meer informatie. Elke partner is ook vertegenwoordigd tijdens het evenement. Wij brengen je graag met hen in contact.

Eventpartners

Maatschappelijke partners

Gasten

Gastenreacties

Dit zijn een paar reacties van gasten van de Beach Borrel 2017: 

 • “Ik vind dat jullie een mooi netwerk hebben en overweeg serieus me aan te melden. Ik kwam echt met zoveel energie thuis maandag, echt mooi! Dank voor de organisatie.” Martine Cornet, ING Online.
 • “Een mooie start van het zakenseizoen bij de Kennemer Business Beachborrel 2017 afgelopen maandag.” Herman Opmeer van Opmeer PR & Communicatie
 • “Het was weer gezellig met de collega’s.” Nicole Boumans, BOP Architecten
 • “Weer geslaagd!” Kim Aukema, Haarlemse Muggen en Oog voor Stijl
 • “Dankjewel. Was top. Goede BBQ, prima locatie en goed gezelschap. Dank voor de organisatie.” Michel Leijen, Het Frankrijk Huis
 • “Ik vond het erg gezellig weer bij jullie.” Bas Dortmundt, Exclusevents en Levensgenieters
 • “Wat een prachtige foto’s maakt die vrouw!” Anita Sanders, Anita Sanders Coaching (over fotograaf Noortje Dalhuijsen die de fotoserie maakte)
 • “Het was mij een aangenaam genoegen. Mooie gesprekken en super goed georganiseerd. Mijn dank is nogmaals super groot voor de service. Het was top!” Mika Stam – Van Vonderen van Mika Kunst
 • “Het was weer een mooi event!”  Floris Hurts van Business Revelopment
 • “Was weer even gezellig!” Dani van Leeuwen van 50+ Wijzer en Lijf & Gezondheid
 • “Ik vind de borrels leuk. De organisatie is natuurlijk ook hartstikke goed!” Juliëtte van der Hulst van De Juul
 • “Heel veel dank voor de uitnodiging en de goed georganiseerde borrel. Veel mooie (nieuwe) contacten opgedaan.” Suzanne Kakkos van Haarlem Convention Bureau.

Gasten

Wie kwamen er naar dit zomerse netwerkevenement? Wie al eens of meermalen gast is geweest bij de Beach Borrel, die weet het antwoord al.  Wij publiceren geen gastennamen, maar kunnen wel een aantal kenmerken geven.

De gasten zijn ondernemers, directeuren en andere zakelijke beslissers van vooral bedrijven (95%). Zij ondernemen in allerlei branches en beroepsgroepen, van zzp’ers tot en met dga’s van grote bedrijven, van jonge bedrijven tot en met 100-plusbedrijven. Gemiddeld is twee-derde van de gasten man en een-derde vrouw. Hun bedrijven zijn gevestigd in de regio Kennemerland, met uitlopers tot in Amsterdam, Hoofddorp en de noordelijke Bollenstreek.

Geen toegang

Wij wijzen verkopers, intermediairs en adviseurs van gezondheidsproducten (ook ondernemers in dit segment) er op dat zij niet worden toegelaten tot de Kennemer Business zakenevenementen. Dat geldt voor alle gasten in dit segment, ongeacht of ze vooraf zich aanmelden of spontaan komen en ongeacht of ze zelf als gast komen of als introducé met een gast mee komen. Voor vragen of een toelichting, neem tijdig, vooraf contact op met Kennemer Business.

Bij het evenement waren rond 200 gasten. Hieronder een kleine fotoselectie van de gasten van de Beach Borrel edities in 2014-2016.

Gastlocatie

Gastlocatie

De gastlocatie van deze editie van de Beach Borrel is Vooges Strand in Zandvoort aan zee.

Adres:
Boulevard Paulus Loot 1A
2042 AA Zandvoort (Zandvoort aan zee)

Voor zomerevenement Beach Borrel waren wij eerder te gast bij: Mango’s Beachbar (2009 en 2010), Republiek (2011), PlaZand (2012), Rapa Nui (2013 en 2014), Tijn Akersloot (2015 en 2017), San Blas (2016) Parnassia (2018).

Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn bij deze Beach Borrel? Dan kunt u zich hier online aanmelden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken