Event

Evenement

Beach Borrel

De jaarlijkse Beach Borrel van Kennemer Business zakennetwerk biedt alles waar je de zomer mee wilt verlengen, wetende dat het weer hard werken wordt in alle bedrijven. Zon, strand, vakantiestemming, open karakter en een gastvrij strandpaviljoen. In deze sfeer en met een zomerbiertje of licht wijntje in de hand worden de beste relaties met andere zakenmensen onderhouden. De gemoedelijkheid en de diversiteit van gasten waar Kennemer Business om bekend staat, maken de Beach Borrel tot een van de vrolijkste zakenbijeenkomsten van de regio. Deze keer zijn we van harte welkom bij PlaZand, Zandvoort aan zee.

  

Editie 2020

 • Datum: maandag 31 augustus 2020
 • Tijden: 15.30 – 20.00 uur (zie programma)
 • Locatie: PlaZand, Zandvoort aan zee

 

Positiviteit

De Beach Borrel is een positiviteits-borrel van en voor zakenmensen. Gestart in 2009 door een groep ondernemers die meer economische samenwerking nastreefden. Dit wordt dus alweer de elfde editie. Ontmoet interessante ondernemers  in deze zomerse sfeer!

De vrolijkste start van het nieuwe zakenseizoen na de zomervakanties!

Zo praten zakenmensen in de wandelgangen over de Kennemer Business Beach Borrel. Natuurlijk is het een zakelijke netwerkborrel. Maar de combinatie van het seizoensmoment (altijd de laatste maandag van augustus), de prachtige strandlocatie en de gemoedelijke sfeer maakt de Beach Borrel tot een uniek, sfeervol evenement voor de regio Zuid-Kennemerland.

Programma

Programma

Het programma van de Beach Borrel is compact en helder. Het biedt volop netwerkmogelijkheden, zowel tijdens Speeddating als tijdens de Beach Borrel zelf. Netwerken moet niet, maar mag. Alles in een gemoedelijke zomersfeer.

Het programma is als volgt:

 • Vanaf 15.30 uur: Ontvangst deelnemers Speeddating
 • 16.00-17.00 uur: Speeddating (deelname optie)
 • Vanaf 16.30 uur: Ontvangst gasten Beach Borrel
 • 17.00-20.00 uur: Beach Borrel (vrije toegang voor zakenmensen)
 • Nieuw 17:50 uur: Top 3 Kennemer Business tips
 • 18.00-19.00 uur: BBQ Buffet (deelname optie).

Toegang

Het evenement is bedoeld voor zakenmensen. Deelname aan een of meer programmaonderdelen is op basis van voorafgaande aanmelding via deze website. De Beach Borrel zelf (het hoofdprogramma van dit evenement) biedt vrije toegang voor zakenmensen* (geen ticketprijs). Klik hier voor aanmelden en meer informatie over kosten.

*Voor uitzonderingen: zie Zakelijke voorwaarden en pagina Gasten.

Speeddating

Het programmaonderdeel Speeddating biedt je concreet nieuwe businesscontacten. Door de heldere formule, de strakke tijdsindeling en de begeleiding kun je effectief netwerken. Het levert je in één klokuur (16.00-17.00 uur) zo mogelijk zelfs 16 visitekaartjes van nieuwe contacten op. En na dat uur Speeddating kun je tijdens de Borrel met die nieuwe contacten uitgebreider kennismaken. Of je gaat juist borrelend bijpraten met bestaande relaties en kennis maken met andere zakenmensen. Let op, Speeddating is een facultatief onderdeel van het evenement (30 euro per persoon). Je kunt hier aan mee doen, als je kunt en wilt, maar je kunt ook gewoon vanaf 17.00 uur naar de Beach Borrel komen.

Beach Borrel

Het hoofdprogramma van het evenement is de Beach Borrel zelf. In een vriendelijke, vrolijke sfeer bijpraten met bekenden en kennis maken met nieuwe contacten. Voor de Beach Borrel geldt geen toegangsprijs. Je krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

BBQ Buffet

De gasten van de Beach Borrel kunnen gebruik maken van een BBQ Buffet. Het is een optie voor wie dit wil. Wel altijd vooraf even aanmelden. De prijs hiervoor is 30 euro p.p. Voor Persoonlijke leden, Bedrijfsleden en Eventpartners van Kennemer Business zakennetwerk gelden voordelen (1 resp. 2 resp. 3 personen kosteloze deelname). Het is verstandig direct bij de aanmelding deelname aan het BBQ Buffet door te geven. Vlak voor en op de dag van de Beach Borrel kunnen wij helaas geen buffetdeelname garanderen.

Terugblik 2019

Terugblik editie 2019

Dit is de fotoserie van de Beach Borrel editie 2019 bij Vooges Strand in Zandvoort aan Zee. Fotografie: Linda Llambias. Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl

Terugblik 2018

Terugblik editie 2018

Dit is de fotoserie van de Beach Borrel editie 2019 bij Parnassia aan Zee, Bloemendaal aan zee. Fotografie: Adam van Noort. Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl

Terugblik 2017

Terugblik editie 2017

Dit is de fotoserie van de Beach Borrel editie 2017 bij bij Tijn Akersloot, Zandvoort aan zee. Fotografie: Noortje Dalhuijsen.Sta je zelf aardig op een foto en wil je die graag ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@kennemerbusiness.nl 

Partners

Partners

Dit zijn de partners die het evenement Beach Borrel 2020 mede mogelijk maken. Wij bevelen hen van harte aan voor jouw zakelijke inkoop en inhuur. Klik op elk van de bedrijfslogo´s voor meer informatie. Elke partner is ook vertegenwoordigd tijdens het evenement. Wij brengen je graag met hen in contact.

Eventpartners

Maatschappelijke partners

Gasten

Gastenreacties

Dit zijn een paar reacties van gasten van de Beach Borrel.

 • “Ik vind dat jullie een mooi netwerk hebben en overweeg serieus me aan te melden. Ik kwam echt met zoveel energie thuis maandag, echt mooi! Dank voor de organisatie.” Martine Cornet, ING Online.
 • “Een mooie start van het zakenseizoen bij de Kennemer Business Beachborrel afgelopen maandag.” Herman Opmeer van Opmeer PR & Communicatie“
 • “Het was weer gezellig met de collega’s.” Nicole Boumans, BOP Architecten
 • “Weer geslaagd!” Kim Aukema, Haarlemse Muggen en Oog voor Stijl
 • “Dankjewel. Was top. Goede BBQ, prima locatie en goed gezelschap. Dank voor de organisatie.” Michel Leijen, Het Frankrijk Huis
 • “Ik vond het erg gezellig weer bij jullie.” Bas Dortmundt, Exclusevents en Levensgenieters
 • “Wat een prachtige foto’s maakt die vrouw!” Anita Sanders, Anita Sanders Coaching (over fotograaf Noortje Dalhuijsen die de fotoserie maakte)
 • “Het was mij een aangenaam genoegen. Mooie gesprekken en super goed georganiseerd. Mijn dank is nogmaals super groot voor de service. Het was top!” Mika Stam – Van Vonderen van Mika Kunst“
 • “Het was weer een mooi event!”  Floris Hurts van Business Revelopment
 • “Was weer even gezellig!” Dani van Leeuwen van 50+ Wijzer en Lijf & Gezondheid
 • “Ik vind de borrels leuk. De organisatie is natuurlijk ook hartstikke goed!” Juliëtte van der Hulst van De Juul
 • “Heel veel dank voor de uitnodiging en de goed georganiseerde borrel. Veel mooie (nieuwe) contacten opgedaan.” Suzanne Kakkos van Haarlem Convention Bureau.

Gasten

Wie kwamen er naar dit zomerse netwerkevenement? Wie al eens of meermalen gast is geweest bij de Beach Borrel, die weet het antwoord al.  Wij publiceren geen gastennamen, maar kunnen wel een aantal kenmerken geven.

De gasten zijn ondernemers, directeuren en andere zakelijke beslissers van vooral bedrijven (95%). Zij ondernemen in allerlei branches en beroepsgroepen, van zzp’ers tot en met dga’s van grote bedrijven, van jonge bedrijven tot en met 100-plusbedrijven. Gemiddeld is twee-derde van de gasten man en een-derde vrouw. Hun bedrijven zijn gevestigd in de regio Kennemerland, met uitlopers tot in Amsterdam, Hoofddorp en de noordelijke Bollenstreek.

Geen toegang

Wij wijzen verkopers, intermediairs en adviseurs van gezondheidsproducten (ook ondernemers in dit segment) er op dat zij niet worden toegelaten tot de Kennemer Business zakenevenementen. Dat geldt voor alle gasten in dit segment, ongeacht of ze vooraf zich aanmelden of spontaan komen en ongeacht of ze zelf als gast komen of als introducé met een gast mee komen. Voor vragen of een toelichting, neem tijdig, vooraf contact op met Rob Wieleman (rob@kennemerbusiness.nl en 06 46 19 58 28).

Hieronder een kleine fotoselectie van de gasten van eerdere edities van de Beach Borrel.

Gastlocatie

Gastlocatie

De gastlocatie van de 2020-editie van de Beach Borrel is  PlaZand, Zandvoort aan zee.

Adres:
Strandpaviljoen 17 (Strandafgang de Favauge)
2042 TV, Zandvoort

Voor zomerevenement Beach Borrel waren wij eerder te gast bij: Mango’s Beachbar (2009 en 2010), Republiek (2011), PlaZand (2012), Rapa Nui (2013 en 2014), Tijn Akersloot (2015 en 2017), San Blas (2016), Parnassia (2018) en Vooges Strand (2019).

Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn bij deze Beach Borrel? Dan kunt u zich hier online aanmelden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken