Workshop Netwerken

Exclusief voor leden en eventpartners van Kennemer Business zakennetwerk!

Netwerken, je moet het, je mag het, je kunt het overal, maar kun je het zelf goed genoeg? Veel zakenmensen willen en moeten hun netwerk uitbreiden en inzetten voor hun bedrijfsdoelen. In deze Workshop Netwerken worden je vaardigheden werkenderwijs verfijnd. We richten ons op live zakelijk netwerken, maar natuurlijk leggen wij ook de link met de sociale media. Let op: het is echt een workshop voor de aangemelde deelnemers, géén (open) netwerkborrel.

Praktijkgericht

Aan bod komen:

  • voorbereidingen
  • het starten van een netwerkgesprek
  • inbreken bij een netwerkgesprek van anderen
  • beëindigen van een netwerkgesprek
  • follow-up (social media, database, nabellen).

De workshop is interactief (rollenspellen) en gericht op praktische vaardigheden.

Programma

13.00 – 13.30 uur: inloop met koffie/thee
13.30 – 16.30 uur: interactieve workshop (met 2 korte pauzes)
16.30 – 17.00 uur: napraten met drankje

Van de deelnemers wordt verwacht dat zij van aan het gehele programma (aanvang 13.30 uur stipt) deelnemen en dat zij met een open, proactieve houding mee doen.

Reacties workshopdeelnemers

De deelnemers van een vorige workshop waren erg positief. Zo werd ‘bruikbaarheid voor de eigen functie’ door de helft als goed en door de andere helft als uitstekend beoordeeld. Ook criteria als ‘het nut van rollenspellen’, ‘de interactie met andere deelnemers en trainer’ en ‘netwerkkennis/-ervaring van de trainer’ werden gemiddeld als goed beoordeeld. Meer dan de helft van deze deelnemers vindt de prijs-/kwaliteitverhouding van de workshop goed en iets minder dan de helft zelfs uitstekend. Gemiddeld rapportcijfer (volgens het schoolsysteem van 1 tot en met 10): 8,3!

Trainer

De workshop wordt gegeven door Rob Wieleman. Hij is een zeer ervaren netwerkondernemer en trainer. Hij organiseert netwerkbijeenkomsten voor opdrachtgevers en voor Kennemer Business zakennetwerk. En hij heeft al vele tientallen presentaties, workshops en trainingen Live zakelijk netwerken gegeven. Zijn referentielijst is op aanvraag beschikbaar.

Aanmelden

Deelname is exclusief en eenmalig kosteloos mogelijk voor leden en partners van Kennemer Business zakennetwerk. Vooraf aanmelden is verplicht (geen vrije inloop). Dit is de ticketregeling:

  • Per Lid: 1 persoon
  • Per Eventpartner of Maatschappelijke partner: maximaal 2 personen
  • Per Totaalpartner: maximaal 3 personen.

Per ondernemer/bedrijf kun je geheel zelf bepalen wie van jouw bedrijf deelneemt.

Klik hier voor direct aanmelden.

Gastlocatie

Deze workshop wordt gegeven in de Philharmonie, Lange Begijnstraat 11, Haarlem (parkeergarage Appelaar).

Variant ‘in company’

Deze workshop wordt ook in een ‘in company’ variant aangeboden. Toegepast op één bedrijf en in een besloten groep van dat bedrijf. Neem bij vragen en voor prijsopgave gerust en vrijblijvend contact op met Rob Wieleman via 06 46 19 58 28 of rob@kennemerbusiness.nl .

Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn bij deze workshop? Dan kunt u zich hier online aanmelden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken