Informatie

De Haarlemse Ondernemers Prijs is van en voor ondernemend Haarlem. Kennemer Business zakennetwerk was in 2013 de initiatiefnemer ter gelegenheid van het tienjarig bestaan. Het fenomeen heeft met 40 partners een breed en stevig draagvlak in de Haarlemse economie. Tal van vooraanstaande bedrijven, ondernemersverenigingen, businessclubs, samenwerkingsverbanden, Gemeente Haarlem, ROC Nova College en Haarlem Marketing ondersteunen deze vierde editie.

Alle informatie over de Haarlemse Ondernemers Prijs 2017 staat op deze speciale website. Alles over de wedstrijd, over de jury en over de finale-avond. De finale-avond op maandag 10 april 2017 in de Lichtfabriek in Haarlem is alleen toegankelijk met een geldig ticket. Tickets zijn te bestellen via deze website. Bestel tijdig, want vol is vol.

Let op: deze Partnerbijeenkomst is alleen op uitnodiging toegankelijk. Voor alle partners en juryleden van de Haarlemse Ondernemers Prijs 2017.

 

CN6A4013

Andere website

Dit evenement valt onder het programma van de Haarlemse Ondernemers Prijs 2016. Wedstrijd en evenementen zijn Van en voor ondernemend Haarlem. Kennemer Business zakennetwerk is een van de partners. Alle informatie over deze HOP is te vinden op deze website.

Voordeel partners (leden)

De Finale-avond met feestelijke prijsuitreiking van de Haarlemse Ondernemers Prijs is op donderdagavond 24 maart 2016 in de Lichtfabriek in Haarlem. Dat is een ticketbijeenkomst (toegang alleen met een ticket). Partners (leden) van Kennemer Business zakennetwerk hebben korting op de ticketprijs.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken