Evenement

Evenement

  • Meat & Greet Winter editie
  • Maandag 29 januari 2018, 15.30-19.30 uur
  • Gastlocatie: Restaurant Hout, Haarlem

Elke ondernemer, directeur en professional moet zakelijk netwerken. Dat kan op heel veel momenten en plekken, maar hoe kies je de beste? Meat & Greet is een succesvolle manier om nieuwe businesscontacten leggen. Informeel, kleinschalig en effectief. Speeddating (na enige uitleg) en daarna een netwerketentje.

Alle gasten komen voor hetzelfde doel en hebben tijd in hun agenda’s ingeruimd. Het nuttige met het aangename combineren. Wie wil dan nou niet? Na het speeddaten gaan we aan tafel. Meat & Greet vindt altijd plaats bij gastvrije horecalocaties waar culinair en sfeervol hand in hand gaan. Het netwerkdiner maakt het mogelijk om in de tafelgesprekken wat meer de diepte in te gaan.

Meat & Greet is bewust kleinschalig. Anders dan de open seizoensborrels (Lente, Beach en Kastanje) is het aantal gasten heel overzienbaar. Door deze kleinschaligheid en de programmaopzet kunnen de gesprekken wat meer diepgang krijgen.

Programma

Programma

Het compacte programma is als volgt:

  • 15.30-16.00 uur: inloop/ontvangst
  • 16.00-17.00 uur: Speeddating
  • 17.00-17.30 uur: apéritief
  • 17.30-19.30 uur: Netwerketentje.

Alle gasten doen aan het volledige programma mee. Geen tussentijds binnenlopen van nieuwe gasten. De gastlocatie zorgt dat de eindtijd keurig gehaald wordt. Let op: het is dus een ander programma dan bij de grote drie seizoensborrels (Lente, Beach en Kastanje).

Speeddating

Alle gasten kunnen in vier ronden van een kwartier kennismaken met maximaal 16 andere gasten. Dit gaat volgens een vast schema en onder begeleiding van netwerkondernemer Rob Wieleman.

Netwerketentje

Het menu van het netwerketentje zal door de Chef van de gastlocatie worden samengesteld. We laten ons verrassen, net als bij de gastlocaties van eerdere Meat & Greet edities (zoals Mr. & Mrs., Stempels, Hout, Seymour en Zocher).

Kosten

Meat & Greet is een ticketbijeenkomst.De kosten voor deelname bedragen 60 euro voor het volledige programma. Dit is per persoon, netto, all-in, exclusief BTW. Inbegrepen: koffie/thee bij ontvangst, speeddating, apéritief, netwerketentje en een paar drankjes. Na aanmelding ontvang je direct een factuur. Deelname is pas definitief na betaling van de factuur.

Terugblik

Terugblik

De bovenste fotoserie is van Meat & Greet Winter editie op 30 januari 2017 bij Bar & Kitchen Zocher in Haarlem. De culinaire foto’s zijn van die editie.

Gasten

Gasten

Wie komen er naar dit netwerkevenement? Wie al eens of meermalen gast is geweest bij de Kennemer Business evenementen, die weet het antwoord al. Wij publiceren geen gastennamen, maar kunnen wel een aantal kenmerken geven.

De gasten bij de evenementen zijn ondernemers, directeuren en andere zakelijke beslissers van vooral bedrijven (95%). Zij ondernemen in allerlei branches en beroepsgroepen, van zzp’ers tot en met dga’s van grote bedrijven, van jonge bedrijven tot en met 100-plusbedrijven. Gemiddeld is twee-derde van de gasten man en een-derde vrouw. Hun bedrijven zijn gevestigd in de regio Kennemerland, met uitlopers tot in Amsterdam, Hoofddorp en de noordelijke Bollenstreek.

Bij deze Meat & Greet Winter editie verwachten wij minimaal 30 gasten.

Gastlocatie

Gastlocatie

De gastlocatie voor deze zevende wintereditie van Meat & Greet is:

Restaurant Hout
Wagenweg 214, 2012 NM Haarlem

Eerder werden Meat & Greet bijeenkomsten georganiseerd bij: Bar & Kitchen Zocher (Haarlem), Stempels  (Haarlem, 3x), Loetje (Overveen, 2x), Madame Marlie (Haarlem, 3x), Snowplanet (Velsen-Zuid, 3x), Restaurant Hout (Haarlem), Restaurant Mr. & Mrs. (Haarlem) en Brasserie-Restaurant Seymour (Haarlem, 2x).

Klik hieronder voor deelname aan Meat & Greet Winter editie.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken