Evenement

125 Zakenmensen naar de kerk

Zakenmensen verleiden om bij elkaar te komen is al een kunst. Maar ze allemaal tegelijk naar de kerk laten gaan, dat is helemaal uniek. 125 Ondernemers en directeuren kwamen op 12 juni naar Zocherlounge, het voormalig kerkje van het Provinciaal Ziekenhuis in Bloemendaal. De aanleiding: de vrolijke Lente Borrel van Kennemer Business zakennetwerk. Op het programma geen mis of preek, maar Speeddating, Borrel en Streetfood uit een heuse foodtruck. Bekenden ontmoeten, maar ook nieuwe businesscontacten leggen. Allemaal in een gemoedelijke sfeer, ook door een optreden van de Haarlemse entertainer Saxo joe. De gasten gingen met nieuwe contacten en ideeën weer naar huis. De Lente Borrel is een van de drie seizoensborrels van Kennemer Business. De volgende is de Beach Borrel op maandag 28 augustus bij Tijn Akersloot in Zandvoort.  Meer info en aanmelden: www.kennemerbusiness.nl/evenementen .

De open Lente Borrel is een vrolijke voorjaarsborrel voor zakenmensen. Je kunt bijpraten met bekenden, maar zeker ook kennismaken met zakenmensen die je nog niet kent. Deze gastvrije netwerkborrel is voor ondernemers, directeuren en professionals van bedrijven in de regio.

De Lente Borrel is een van de goedbezochte zakenevenementen van Kennemer Business zakennetwerk. Dit was alweer de 9-de editie. Wij zijn met veel plezier te gast bij een van de prachtige horecalocaties in deze regio. Altijd gericht op business-to-business netwerken in een gemoedelijke sfeer.

Programma

Het programma is even simpel als effectief.

  • vanaf 15.30 uur: ontvangst gasten Speeddating
  • 16.00-17.00 uur: Speeddating (optie)
  • vanaf 16.30 uur: ontvangst gasten Borrel
  • 17.00-19.30 uur: open Lente Borrel
  • 18.00-19.00 uur: Buffet.

 

De Lente Borrel is open toegankelijk voor de doelgroep (ondernemers, directeuren en professionals van bedrijven in de regio). Wel even vooraf aanmelden in verband met de organisatie en met veiligheidsvoorschriften.

Na ontvangst word je een welkomstdrankje aangeboden. Overige drankjes zijn voor eigen rekening.

Het Buffet is facultatief, dus alleen voor die gasten die dit opgeven bij de aanmelding. Wij kunnen dit van harte aanbevelen, gezien de gemoedelijke sfeer van het evenement en de prima prijs-/kwaliteitverhouding. Aanmelden voor het buffet kan tot en met vrijdag 9 juni, 17.00 uur.

Voorafgaand aan de Lente Borrel is er de Autotestdag. Tijdens de Lente Borrel staan de gloednieuwe personenauto’s die hiervoor door de autodealers zijn ingezet, in demonstratie rondom Zocherlounge. Te bewonderen voor wie dit wil.

Gastlocatie

We zijn voor deze Lente Borrel te gast bij Zocherlounge in Bloemendaal. Het is het gerestaureerde, monumentale kerkgebouw uit 1852 van het voormalig Provinciaal Ziekenhuis Bloemendaal. Het is een stijlvolle en sfeervolle locatie aan de rand van de duinen, gelegen in Park Brederode in het mooie groene Bloemendaal. Zocherlounge is sinds enkele jaren beschikbaar is voor zakelijke, private en culturele bijeenkomsten. Deze fotoselectie illustreert de mogelijkheden.

 

 

Eerdere gastlocaties

Een kleine greep uit de groeiende serie van horecabedrijven in deze regio die eerder gastlocatie waren voor Kennemer Business netwerkevenementen: Landgoed Duin en Kruidberg, Villa Westend, Rapa Nui, Van der Valk Hotel Haarlem, Landgoed Waterland, Buitenplaats Beeckestijn, Republiek, Het Oude Slot Heemstede, PlaZand, Stempels en Fort Vijfhuizen. Belangstelling om een keer gastlocatie voor zakelijk Kennemerland te zijn? Neem direct contact op met de organisatie.

Eventpartners

Dit zijn de eventpartners van dit netwerkevenement. Zij maken de Lente Borrel mede mogelijk. Wij bevelen hen van harte aan voor uw business. (in willekeurige volgorde)

Fotocollage

Foto-impressie van eerdere edities van de Lente Borrel.

Partnervoordelen

Dit evenement is een open Kennemer Business netwerkevenement: open  toegang voor de zakelijke doelgroep (wel aanmelden) en geen toegangsticket nodig. Maar partners van Kennemer Business zakennetwerk hebben voordelen:

  • Leden (partners) kunnen met één persoon kosteloos gebruik maken van het Buffet (voordeel: 25 euro per lid).
  • Eventpartners kunnen met twee personen kosteloos gebruik maken van het Buffet (voordeel: 2 x 25 euro per eventpartner).
  • Autodealers Autotestdag kunnen met twee personen kosteloos gebruik maken van het Buffet (voordeel: 2 x 25 euro per autodealer).

Voor iedereen geldt: mits tijdig aangemeld voor Buffet (i.v.m. organisatie en cateringinkoop). Concreet: uiterlijk vrijdag 9 juni, 17.00 uur.

Wie vòòr de Lente Borrel lid wordt voor de rest van 2017 (7 maanden), krijgt al voor dit evenement het Buffet kosteloos. Dat geldt ook voor de komende evenementen Beach Borrel (maandag 28 augustus) en Kastanje Borrel (maandag 20 november). Je investeert dan (7/12 x 150 euro=) 87,50 en ontvangt (3 x 25 euro=) 75 euro alleen al aan deelname buffetten direct retour. Los van alle netwerkvoordelen! Nu actie ondernemen!

Ook eventpartner van de succesvolle netwerkevenementen van Kennemer Business zakennetwerk worden? Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Je kunt op elk moment mee doen met een of meer evenementen. De eerstvolgende is de Beach Borrel op maandag 28 augustus 2017 (200+ gasten).

Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn bij deze Lenteborrel? Dan kunt u zich hier online aanmelden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken