Evenement

Kastanje Borrel

 • Datum: maandag 19 november 2018
 • Tijden: bruto van 15.30 tot 19.30 uur (zie programma)
 • Locatie:n.n.b.

Sfeervolle zakenborrel vlak vóór de drukke decembermaand!

De Kastanje Borrel is het najaarsevenement van Kennemer Business zakennetwerk. Ver genoeg in het zakenseizoen en tijdig vóór de overvolle  decembermaand. Natuurlijk is het een zakelijke netwerkborrel. Maar de combinatie van het seizoensmoment (de kastanjes zijn geraapt, de bladeren gevallen), de mooie gastlocatie en de gastvrije sfeer maakt de Kastanje Borrel tot een sfeervol evenement voor ondernemers en bedrijven in de regio Kennemerland.

Laatste nieuws!

 • Al meer dan 120 aangemelde gasten.
 • Tijdens de borrel muzikale begeleiding door DJ Saxojoe.
 • Winterbuffet: voor 30 euro eet je al gezellig mee.
 • Najaarsactie: wie uiterlijk maandag 20 november, 12.00 uur nieuw lid van Kennemer Business zakennetwerk wordt voor 2018, die krijgt november en december 2017 gratis, dus inclusief Speeddating en Winterbuffet bij deze Kastanje Borrel. Klik hier voor de ledenvoordelen en aanmelden.

Ontmoeten

Dit is de 10-de editie van de Kastanje Borrel. Door het aanhaken van tal van ondernemers en bedrijven is de Kastanje Borrel geworden tot het zakenevenement dat het nu is. Wij verwachten meer dan 120 gasten uit het regionale bedrijfsleven. En allemaal komen ze om in een gastvrije sfeer andere zakenmensen te ontmoeten. De Kennemer Business seizoensborrels (Lente, Beach en Kastanje) staan bekend om hun gemoedelijke sfeer.

Programma

Programma

Het programma van de Kastanje Borrel is compact en helder. Het biedt volop netwerkmogelijkheden, zowel tijdens Speeddating als tijdens de Kastanje Borrel zelf. Netwerken moet niet, maar mag. Alles in een gemoedelijke herfstsfeer.

Het programma is als volgt:

 • Vanaf 15.30 uur: Ontvangst deelnemers Speeddating
 • 16.00-17.00 uur: Speeddating (deelname optie)
 • Vanaf 16.30 uur: Ontvangst gasten Kastanje Borrel
 • 17.00-19.30 uur: Kastanje Borrel (vrije toegang voor zakenmensen)
 • 18.00-19.00 uur: Winter Buffet (deelname optie).

Kastanje Borrel

Het hoofdprogramma van het evenement is de Kastanje Borrel zelf. In een vriendelijke, vrolijke sfeer bijpraten met bekenden en kennis maken met nieuwe contacten. Voor de Kastanje Borrel geldt geen toegangsprijs. Je krijgt een welkomstdrankje aangeboden namens de eventpartners. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Speeddating

Het programmaonderdeel Speeddating bied je concreet nieuwe businesscontacten. Door de heldere formule, de strakke tijdsindeling en de begeleiding kun je effectief netwerken. Het levert je in één klokuur (16.00-17.00 uur) visitekaartjes van maximaal 16 nieuwe contacten op. En na dat uur Speeddating kun je tijdens de Kastanje Borrel met die nieuwe contacten uitgebreider kennismaken. Of je gaat juist borrelend bijpraten met bestaande relaties en kennis maken met andere zakenmensen. Let op, Speeddating is een facultatief onderdeel van het evenement en wordt aangeboden voor 30 euro p.p. Leden van Kennemer Business zakennetwerk en Eventpartners van deze Kastanje Borrel hebben voordelen (1 resp. 2 personen buffetdeelname inbegrepen). Je kunt hier aan mee doen, als je kunt en wilt, maar je kunt ook gewoon vanaf 17.00 uur naar de Kastanje Borrel komen.

Winter Buffet

De gasten van de Kastanje Borrel kunnen gebruik maken van het Winter Buffet. Deze bestaat uit:

 • Stamppot zuurkool met bosui en buikspek
 • Stamppot knol- en bleekselderij met oude kaas en runderstoof
 • Dessert: pavlova met winterfruit.

Deelnemen aan dit buffet is een optie voor wie dit wil; wel vooraf even aanmelden. Dit wordt aangeboden voor 30 euro p.p. Leden van Kennemer Business zakennetwerk en Eventpartners van deze Kastanje Borrel hebben voordelen (1 resp. 2 personen buffetdeelname inbegrepen). De foto’s zijn van vorige buffetten; afwijkingen voorbehouden.

Toegang

Het evenement is bedoeld voor zakenmensen. Deelname aan een of meer programmaonderdelen is op basis van voorafgaande aanmelding via deze website. De Kastanje Borrel zelf (het hoofdprogramma van dit evenement) biedt vrije toegang voor zakenmensen (geen ticketprijs). Klik hier voor aanmelden en meer informatie over kosten.

Terugblik 2017

Dit is de fotoserie van de Kastanje Borrel 2017 in Ondernemers Terminal BakkeRij in Haarlem.

Eventpartners

Eventpartners

Dit zijn de bedrijven en ondernemers die deze Kastanje Borrel mede mogelijk maken. Het welkomstdrankje wordt namens hen aangeboden. Wij bedanken hen voor hun bijdragen. En wij bevelen hen van harte aan.

Gasten

Gasten

Dit zijn de reacties van een aantal gasten van de Kastanje Borrel 2016:

 • “Was een goede en gezellige borrel en buffet gisteren en willen graag van de actie voor nieuwe leden gebruik maken.”Jacco Verver, Brick Management“Het was erg leuk gistermiddag/avond! Een gevarieerd samengestelde groep mensen en prettige organisatie.
 • Graag tot een volgende keer.” Heleen Koudstaal, Laus c.s. Advocaten
 • “Dank voor weer een mooie bijeenkomst.” Ed Veldman, PLM Group
 • “Het was weer een mooie geslaagde editie en wat een mooie plek is De Ripper geworden!” Ruud Meijer, Regionaal Werkbedrijf Haarlem en Gemeente Haarlem
 • “Thanks, Rob!” Daniëlle van Leeuwen, Lijf & Gezondheid
 • “Dank voor weer een mooi evenement.” Monica Versteegh, RSM Belastingadviseurs
 • “Gisteravond was een hele leuke gezellige bijeenkomst. Eten goed. Locatie fantastisch. De medewerkers waren heel dienstbaar, fijne bediening. En leuk om Rob en Roy weer te zien daar.” William Appelman, Appelman Evenementen
 • “Gister was Young MKB Haarlem uitgenodigd bij de Kastanjeborrel! Erg druk en veel bekenden! Perfect uitgekozen locatie; Sociaal Restaurant de Ripper is net bijzonder mooi verbouwd. Bedankt Kennemer Business zakennetwerk voor de uitnodiging.” Atin Choenni, Incassonet Haarlem
 • “Het was echt een leuke bijeenkomst gisteren! Veel interessante contacten voor JINC gemaakt.” Marieke van Roosmalen, JINC Kennemerland
 • “Was erg leuk! Bedankt.” Hilde Leusink, 100% Hilde
 • “Wat een leuke avond! En nogmaals dank voor de powerbank!” Claudia Janssens, Köster Advocaten
 • “Het was weer gezellig!” Annelinde Bakker, Compucolor
 • “Het was weer gezellig en zeer zinvol. Leuke nieuwe contacten. Dank je.”Dennis Kaestner, Dionar ICT Service Partner.

Wie komen er naar dit najaars-netwerkevenement? Wie al eens of meermalen gast is geweest bij de Kastanje Borrel, die weet het antwoord al.  Wij publiceren geen gastennamen, maar kunnen wel een aantal kenmerken geven.

De gasten zijn ondernemers, directeuren en andere zakelijke beslissers van vooral bedrijven (95%). Zij ondernemen in allerlei branches en beroepsgroepen, van zzp’ers tot en met dga’s van grote bedrijven, van jonge bedrijven tot en met 100-plusbedrijven. Gemiddeld is twee-derde van de gasten man en een-derde vrouw. Hun bedrijven zijn gevestigd in de regio Kennemerland, met uitlopers tot in Amsterdam, Hoofddorp en de noordelijke Bollenstreek.

Aan dit evenement nemen altijd meer dan100 gasten deel. Hieronder volgt nog een kleine, willekeurige fotoselectie van gasten van eerdere Kennemer Business seizoensborrels.

Gastlocatie

De gastlocatie van deze editie van de Kastanje Borrel is Ondernemers Terminal BakkeRij. Deze locatie is creatief omgetoverd van brood- en banketbakkerij van Van Vessem naar een modern bedrijfsverzamelgebouw met kenmerkende zeecontainers. Op deze locatie flexwerken normaal enkele tientallen ondernemers. De locatie is bereikbaar via de Hendrik Figéeweg op Haarlem Business Park Waarderpolder. Er is parkeergelegenheid, maar met fiets of scooter komen is een uitstekende optie.

De illustraties hieronder zijn foto’s van eerdere edities van de Kastanje Borrel.


Aanmelden

Wilt u graag aanwezig zijn bij deze Kastanje Borrel? Dan kun je je hier online aanmelden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begin met typen en druk op Enter om te zoeken